دکمه «Enter» را برای در کردن این قسمت و نمایش محتوا بزنید.

نوشته‌ها منتشر شده در “بخشنامه ها و دستورالعمل ها”

نحوه برگزاری کارگاه های آموزشی کشوری دبیرخانه کامپیوتر

با سلام و احترام

به اطلاع هنرآموزان و سرپرستان بخش کامپیوتر می رساند جهت شرکت در کارگاه های آموزشی کشوری دبیرخانه کامپیوتر  مطابق دستورالعمل تهیه شده در پوستر (ادامه مطلب) اقدام نمایید.

مسابقه تولید محتوای آموزشی کارگاه آفلاین کشوری

گروه آموزشی کامپیوتر استان با بهره گیری از توانایی‌ها و استعدادهای بالقوه هنرآموزان شاخص و علاقمند استان در زمینه‌ی موضوع منتخب درسی تصمیم به برگزاری مسابقه ای جهت تدوین فیلم‌ کارگاه آموزشی و انتخاب بهترین تدریس برای معرفی به دبیرخانه کشوری کامپیوتر دارد. لذا شایسته است همکاران علاقمند در یکی از دو شاخه موضوعی زیر مطابق شیوه نامه اقدام به ارسال آثار خود تا حداکثر تاریخ ۱ دی ماه ۱۴۰۲ نمایند.

شاخه موضوع:

  • توسعه دهنده سیستم های مدیریت محتوا با ورد پرس (رشته تولید کننده و توسعه دهنده پایگاه های اینترنتی)، فصل سوم: کار با بخش مدیریت پست
  • نصب و نگهداری تجهیزات شبکه و سخت افزار، پودمان پنجم: واحد یادگیری ۶

لازم به ذکر است که دو اثر اول در هر یک از دو شاخه موضوع درخواستی جهت استفاده در کارگاه آفلاین کشوری به دبیرخانه ارسال و گواهی مدرسی کارگاه به هنرآموز مربوطه اعطا خواهد شد.

همچنین گواهی شرکت در مسابقه و تشویقی استانی به سه نفر برگزیده اول اعطا خواهد شد.

شیوه نامه مسابقه کارگاه آفلاین کشوری

فرم تکمیل اطلاعات فردی و ثبت مستندات اثر

برنامه عملیاتی گروه کامپیوتر استان ۱۴۰۳-۱۴۰۲

با سلام و احترام

برنامه عملیاتی گروه آموزشی کامپیوتر فنی و حرفه ای و کاردانش استان جهت استحضار و اجرای گروه های آموزشی مناطق / هنرآموزان محترم تقدیم میگردد. شایسته است هنرآموزان و سرپرستان بخش این رشته اهتمام جدی در زمینه همکاری با گروه آموزشی استان در جهت اجرای هرچه بهتر این برنامه داشته باشند.

برنامه_عملیاتی_گروه_کامپیوتر_۱۴۰۳-۱۴۰۲

تکمیل فرم اطلاعات هنرآموزان و سرپرستان بخش

گروه آموزشی کامپیوتر فنی و حرفه ای و کاردانش سیستان بلوچستان به جهت تکمیل پایگاه داده این رشته در نظر دارد مشخصات هنرآموزان و سرپرستان بخش کامپیوتر را جمع آوری و تجمیع نماید. شایسته است همکاران هنرآموز و سرپرست بخش این رشته از طریق لینک و یا اسکن رمزینه پاسخ سریع ذیل نسبت به انجام این مهم اقدام نمایند.

لینک فرم مشخصات

رمزینه پاسخ سریع فرم مشخصات

دومین جشنواره الگوی برتر تدریس شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش

با احترام،

به اطلاع می رساند دومین جشنواره الگوی برتر تدریس شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش «آموزش مبتنی بر شایستگی دروس کارگاهی» در سه سطح هنرستانی، استانی و کشوری برگزار می گردد.

  1. محور جشنواره: هر موضوع از دروس به دلخواه( با تعیین شاخه، زمینه، رشته، پایه، درس، موضوع) مجاز می باشد. همچنین بایستی یک نمونه سوالات عملکردی با موضوع تدریس سال جاری خود بارگزاری نمایند.
  2. ثبت نام:  مراجعه به سامانه LTMS
  3. زمانبندی و تقویم اجرایی:
  4. داوری آثار: تدریس یک جلسه در محیط کارگاهی با حضور حداقل ۱۲ هنرجو و اجرای ارزشیابی و تلفیق شایستگی های غیرفنی و داوری بر اساس نمون برگ تعیین شده و اعلام نفرات اول تا سوم هر محور و راهیابی آنها به مرحله بعد
  5. شرایط فنی اثر: ۱۵ الی ۳۰ دقیقه فیلم با رزولوشن ۱۲۸۰×۷۲۰ و حداکثر حجم ۱۰۰ مگابایت

متقاضیان می توانند توضیحات تکمیلی و نمون برگ های داوری را در شیوه نامه جشنواره مطالعه نمایند:

دانلود شیوه نامه دومین جشنواره الگوی برتر تدریس شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش

دانلود فرم خام طرح درس ملی

جزوه آموزش نوشتن طرح درس ملی

جشنواره الگوهای برتر تدریس

با احترام

به پیوست دستورالعمل اجرایی اولین دوره جشنواره الگوهای برتر تدریس آموزش مبتنی بر شایستگی در دروس کارگاهی دوره دوم متوسطه شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ تقدیم می گردد. شایسته است طبق زمانبندی اعلام شده نسبت به ارسال اثر و شرکت در جشنواره اقدام نمایید.

دانلود دستورالعمل اجرایی اولین دوره جشنواره الگوهای برتر

محتوای آموزشی مورد نیاز

با عنایت به شروع سال تحصیلی و عدم چاپ و یا توزیع نشدن کتاب های کاردانش، توجه همکاران هنرآموز را به چند نکته جلب می نمایم.

  1. ملاک تدریس در کاردانش “استاندارد آموزشی” هست . هرگونه جزوه و یا حتی کتاب بایستی تمام مطالب استاندارد رو پوشش بدهد. این وظیفه همکار هنرآموز هست که قبل از تدریس از منابع مختلف از این موضوع اطمینان حاصل کند.

همکاران گرامی می توانید جدول دروس و استانداردهای آموزشی را از طریق منوی “منابع موردنیاز آموزش” دریافت نمائید.

  1. با همت جامعه ای از مدرسین و تحت نظارت سرگروه های استانی در کل کشور، سال قبل یکسری فیلم های آموزشی از تمامی استانداردهای کاردانش و کتاب های فنی و حرفه ای تهیه و تدوین شد. این فیلم ها تا حدود بسیار زیادی تمام استانداردها و مطالب را پوشش می دهند. همکاران گرامی میتونن از این فیلم ها ( به عنوان یک رسانه کمک درسی) در کلاس های درسی خودشون بهره ببرند.
    لینک وب سایت دبیرخانه کشوری
    از طریق منوی “کاردانش” در بالای سایت و گزینه “فیلم های آموزشی درس به درس”

بارم بندی استانداردهای کاردانش

با سلام

از آنجایی که به فصل امتحانات خرداد ماه نزدیک می شویم، با ذکر یک مثال، توجه هنرآموزان محترم را به نحوه صحیح بارم بندی و طراحی سوال استانداردهای مهارتی شاخه کاردانش جلب می نماییم:

ابتدا بایستی استاندارد مربوطه را دریافت کرده و تعداد ساعات (نظری/عملی) مربوط به هر شایستگی را استخراج کنیم. برای مثال استاندارد “استفاده از مهارت های شهروند الکترونیکی” با کد رایانه ای ۱-۰۰۱-۰۱۳-۰۵۳-۲-۷۳۲۱ را در نظر بگیرید. طول دوره آموزش در این استاندارد ۸۰ ساعت (۲۴ساعت نظری و ۵۶ ساعت عملی) می باشد. طبق استاندارد بودجه بندی ارزشیابی به صورت ۲۵% کتبی، ۶۵% عملی و ۱۰% اخلاق حرفه ای می باشد.

حال به صفحه مربوط به جمع ساعات آموزشی مراجعه کرده ( در صورت نبود این صفحه بایستی از بخش “برگه تحلیل آموزش” از استاندارد آن را محاسبه نمود. شکل زیر اطلاعات فوق را نشان می دهد:

همانطور که مشاهده می نمائید تعداد ساعات نظری و عملی برای هر شایستگی مشخص شده است. حال متناسب با این ساعات بودجه بندی لازم برای هر شایستگی را به صورت زیر محاسبه می کنیم:

بودجه بندی هر شایستگی (برحسب درصد) = جمع ساعات /(تعداد ساعت آن شایستگی * ۱۰۰)

ردیفشایستگینظریدرصد آزمون پایانیعملیدرصد آزمون پایانی
۱انتخاب تجهیزات الکترونیکی مناسب۵۲۰۷۱۵
۲کار با سیستم عامل ویندوز۵۲۰۱۵۲۵
۳کار با اینترنت۶۲۵۱۵۲۵
۴دریافت خدمات آنلاین۳۱۳۱۰۲۰
۵کار با تلفن های همراه۳۱۳۶۱۰
۶کار با شبکه های اجتماعی۲۹۳۵
جمع ساعات۲۴۱۰۰۵۶۱۰۰
جدول ۱ – محاسبه بودجه بندی استاندارد

حال به توجه به این بودجه بندی اقدام به طراحی سوال برای آزمون نظری و عملی نمائید. برای طراحی سوال دقت کنید در بخش “برگه تحلیل آموزش” در استاندارد، مباحث و سرفصل های نظری (دانش) و عملی (مهارت) از همدیگر تفکیک شده اند و سعی شود در آزمون نظری از “دانش” و در آزمون عملی از قسمت های “مهارت” سوال طرح شود.

از آنجایی که در این استاندارد ۱۰درصد از بودجه بندی به “اخلاق حرفه ای” تخصیص داده شده است بایستی نمره به دست آمده (مثلا از ۱۰۰ نمره) را با استفاده از تناسب به فرم ۹۰ نمره تبدیل کرده و ۱۰نمره اخلاق حرفه ای را با آن جمع کرده تا نمره نهایی به دست آید. مثلا هنرجویی از آزمون نظری نمره ۸۰ از ۱۰۰ را کسب کرده است. نمره او از ۹۰ نمره عبارتست از: ۷۲ = ۱۰۰/(۸۰*۹۰) سپس نمره اخلاق حرفه ای (از ۱۰ نمره) را به نمره به دست آمده اضافه کنید.

  • نکته ۱: در جدول ۱ اعداد را میتوان تا حدودی رند کرد مثلا ۲۳.۳۳۳۳ درصد به ۲۵ درصد رند شده است.

نکته ۲: در طراحی سوال محدودیتی بابت تعداد سوالات وجود ندارد و به هرتعدادی که لازم باشد می توانید سوال طرح کنید.

نکته ۳: در طراحی سوالات به سطح سادگی و دشواری دقت کرده و تنوع سوالات ( تستی، تشریحی، کوتاه پاسخ، درست/غلط، جای خالی و . . . ) را رعایت فرمائید.

نکته ۴: بارم بندی را می توانید از ۲۰ یا از ۱۰۰ انجام دهید. طبیعتاً با انتخاب بارم بندی ۱۰۰ نمره انعطاف پذیری بهتری در بارم بندی هر سوال خواهید داشت. ضمن اینکه به راحتی می توانید نمره نهایی را به فرمت ۲۰ نمره تبدیل کنید.

Mission News Theme by Compete Themes.